lauantai 27. syyskuuta 2014

#dgt14

Docventures goes Turun Facebook-ryhmää seuranneet ovat saattaneet jo nähdä uuden tatuointini. Kyynärpäätäni koristaa lyhyt ja ytimekäs Docventures goes Turku -hashtag: #dgt14. Tatuoinnin tekemisestä on aikaa alle kaksi viikkoa, mutta olen saanut jo paljon kommentteja ja kysymyksiä sitä koskien. Päällimmäiset reaktiot ovat olleet: Siistii!, Ihan hullua! ja Miksi sä ton otit? Yritän nyt sitten vastata jälkimmäiseen.




Aloitimme Docventures goes Turun suunnittelun viime kesänä. Yllätyin jo ensimmäisessä suunnittelupalaverissa siitä, miten innoissaan kaikki olivat tästä tilaisuudesta. Porukka oli alusta asti sitoutunutta ja tosissaan mukana. Olemme nyt toteuttaneet neljä Docventures-kisakatsomoa hyvällä draivilla ja olen edelleen yllättynyt siitä, miten hyvin kaikki on sujunut.

Tatuointini ovat koristeita, mutta myös tapa kertoa minulle tärkeistä asioista. Ne ovat muistoja, joita kannan mukanani. Olen löytänyt myös tatuoijan, Turku Tattoo Parlourin Tutan, joka on aina innoissaan kaikista hulluimmistakin tatuointi-ideoistani ja siksi niitä on kiva toteuttaa. Ehkä #dgt14-tatuointi oli alun perin hölmö päähänpisto, joka syntyi hetken mielijohteesta ja ideasta saada lisää huomiota projektillemme, mutta toteuduttuaan se on enemmänkin kiitos koko tälle hyvälle porukalle, sillä olen tavannut Docventures goes Turun parissa monta kiinnostavaa ja lahjakasta tyyppiä.

Tosin tatuoinnillani on myös pieni sivujuoni. Ehkä tällaisen hullun idean toteuttaminen haastaa muitakin mukaan Docventures goes Turun somehaasteisiin. Tatuointia ei tietenkään tarvitse ottaa, vaan somehaasteet onnistuvat näppärästi esimerkiksi valokuvaamalla. Tehdään yhdessä hyvästä vielä parempaa.

- Frida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti